Перейти до вмісту

Парафінотерапія

Парафін – нафтопродукт білого або жовтуватого кольору. За консистенцією нагадує віск. Плавиться парафін при температурах в діапазоні 45-65 градусів. У медичних і косметичних цілях використовується парафін високого очищення.

Процедура парафінотерапії проводиться для того, щоб підтримати красу і молодість шкіри рук та ніг. Вона показана при сухості і лущенні, тріщинах, пігментації і для зняття больових відчуттів. Під час сеансу ви не відчуєте ніякого дискомфорту, шкіра стане зволоженою і отримає всі відсутні вітаміни. Кілька процедур парафінотерапії позбавлять вас від дрібних зморшок на руках, а шкіру на ступнях зроблять м’якше. Особливо затребуваним такий догляд стає в зимовий час.

Відмінною особливістю парафіну  є поєднання низької теплопровідності з високою теплоємністю. Тому протягом всієї процедури парафін віддає своє тепло шкірі, прискорюючи обмінні процеси, крово- та лімфотік, посилює потовиділення, виводить з організму шлаки й токсини. В процесі охолодження парафін стискає поверхню тіла, сприяючи швидкому й максимально повному проникненню  активних речовин з парафіносуміші (глини, шоколаду, ламінаріїї, ефірних масел, кремів, сироваток тощо)  до організму пацієнта.